Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2011 09:19 - Падането на Америка, НЛО и завладяването на Земята.
Автор: ussrbg Категория: Политика   
Прочетен: 2815 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.10.2011 09:23


Това също се случило в дълбока древност. Американците изпратили три големи космически кораба-бази станции в миналото. Те дошли да завладеят Земята. Но били унищожени от обединените сили на космонавтите пратени от СССР, Варшавския договор и Китай от бъдещето.
Падането на останките от тези космически кораби образува Бермудския триъгълник, тъй като машините им за изкривяване на пространството и времето работели и не били унищожени от взрива.
Между СССР, Китай и страните отцепници построили комунизъм с човешко лице има борба за Земята и спорове относно системата на управление. За това между тях се води война от дълбока древност. За това и Земята е поставена в изолация.
Падането на СССР е резултат косвен от тази борба, а не от силата на САЩ.
Астронавти от САЩ в космоса не останали. Имало някакви оцелели от окупационния им корпус спуснат на Земята.
Има свидетелства, че САЩ нямат НЛО астронавти към настоящия момент. Те нямат актуална информация за бъдещето, миналото и космоса.
През Бермудския триъгълник са идвали в миналото след това моряци от не толкова далечното бъдеще. Но те не са били космонавти. Това са били американци, нацисти, съветски и други военноморски сили.
Те са водили ядрени войни, а космическите кораби са използвали лазерни и други по-модерни оръжия.
Въпреки това падналите американци не се отказали от плановете си за завладяване на Земята. САЩ щял да завладее света докато руснаци, китайци и други нации се борели в космоса и на земята за надмощие.
И този план успява. Планирали САЩ да бъде новия Китай - многонационална мощна прогресивна държава, която да завладее света.
Така  докато те се бият в космоса, на земята САЩ завладява света.

Възможно е черните дупки в миналото да са материализирали космически кораби от  различните възможни варианти на бъдещето. Та от бъдещето, в което СССР с останалите соцстрани не се разпада и се развива успешно, се материализират космически кораби построени от СССР и дори от други соцстрани като България. Тези космически кораби може да са колонизирали необитаеми планети и сега те да живеят някъде там.

Вероятно други космически сили   материализирани от бъдещето от черните дупки  им пречат да се върнат тук и да ни помогнат.

Виждани ли са такива космически кораби на нашите страни.
Да, виждани са. Такива кораби има. Съветски и български космически кораби са идвали и някои са ги виждали:


Британското правителство разсекрети множество НЛО досиета, съдържащи официални документи, скици, чертежи, графики с броя на случаите по години, парламентарни запитвания и писма на очевидци, пише в. "168 часа".

В досиетата Х има данни и за "мемурандум относно въздушните феномени", подготвен през април 1957 година от Обединения комитет за разузнаване към правителството. Според нота на тогавашното Министерство на ВВС, включена в анализите на британското разузнаване "Червена книга", всяка седмица се е получавал по един НЛО доклад, а 6 от всеки 16 "близки срещи" с НЛО след 1 януари 1957 година, са останали неизяснени.

Седем години по-рано шефовете от разузнаването формират Работна комисия за летящите чинии. Инициатор и главно действащо лице е Луис Маунтбатън, британски адмирал от флота, който е убеден, че ТЕ имат извънземен произход.

През 1952 година комисията събира показания на очевидци в района на Вашингтон, над който е прелетяла "ескадрила НЛО". Тогава Чърчил нарежда да се започне незабавно разследване. Сред декласифицираните файлове има и подобни доклади за наблюдения между 1995 и 2003 година. През 1996 година техният брой е 600. В част от разсекретените над 5000 страници са описани кораб с размери, надвишаващи 20 пъти футболно игрище, черна триъгълна машина с червени пулсиращи светлини (обозначение/ сигнални светлини на СССР), висяща над Стенли, област Дърам през 1995 година, космическа станция с въртящи се светлинни прожектори в червено, зелено и бяло (обичайното обозначение/ сигнални светлини на българските летателни апарати)...

Този ред на сигналите означава, че българските космонавти са във състояние на война. Те се опитват да спасят България от унищожение, което е вече в ход след 10.11.1989г. Дано да успеят да дойдат да ни спасят, защото на земята положението на сегашна България е плачевно.
Червените светлини пък са обозначение на космическия СССР. И те се опитват да помогнат на своите.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ussrbg
Категория: Други
Прочетен: 21755
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930